Search This Blog

Thursday, October 16, 2014

Vállalati Sérülékenységi Vizsgáló |Nexpose

 
Vállalati Sérülékenységi Vizsgáló |Nexpose
 
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

Napjainkban az IT biztonság megteremtése nem tudható le csupán az antivírus és a tűzfal beszerzésével és üzemeltetésével. Az említett eszközök mellett, melyek az alapvető védelmi vonalért felelnek a vállalkozásoknak számolniuk kell az egyre markánsabban előforduló sérülékenységekkel is. Ezek szinte kivétel nélkül minden rendszerben fellelhetőek, mivel java részük szoftverhibákból ered, jó példa erre az SAP a maga 2600 sérülékenységével melyből közel 100 távolról is támadható. Ezeken sebezhetőséget jelentenek a hálózati eszközök és szoftverek nem megfelelő beállításai is.

A sérülékenységi vizsgálatokat általában külsős cégek végzik, aminek megvannak az előnyi és a hátrányai egyaránt. Előnyként említhető a professzionalitás, hátrányként a gyakori ütemezés, azaz 1 vagy jó esetben 2 alkalom.

Egyre több vállalat, kisebbek és nagyobbak egyaránt, választják a belsőleg alkalmazott sérülékenységi vizsgáló használatát. Ez a megoldás költséghatékonyabb és sok esetben hatékonyabb is a heti, havi vagy negyedéves ütemezett vizsgálatok miatt.

A Nexpose felhasználóbarát grafikus felülete kiválóan alkalmas a belső használatra, mivel funkciók tárháza áll rendelkezésre, rögtön mutatja a sérülékenységekhez tartozó exploit-okat, malware kiteket valamint sok etikus hekker cég is ezt alkalmazza.

Amennyiben megismerné a lehetőségeket, regisztráljon ingyenes online bemutatónkra:
Registration URL: https://attendee.gotowebinar.com/register/354084887277665281

Webinar ID: 115-357-307

Nexposewebinar:
Október 29. 15:00

Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: