Search This Blog

Tuesday, January 13, 2015

Az azonosítás biztonsága a beléptetőrendszereknél

Biztonságtechnikai hírportál 2015 / 1.
Az azonosítás biztonsága a beléptetőrendszereknél
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!

Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz »

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!

Keressen bennünket a Facebookon is!

Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

 
Az azonosítás biztonsága a beléptetőrendszereknél I. rész

Az elmúlt néhány év tendenciái szükségessé tették a beléptető rendszerek biztonságának felülvizsgálatát. Mindig is léteztek támadási kísérletek és sikeres támadások beléptető rendszerek ellen, de ezek mára iparszerűvé váltak. A belépő kártya, vagy ujjlenyomat másoló berendezések, készletek az interneten olcsón, több forrásból is beszerezhetőek.

Bővebben »
 
Az azonosítás biztonsága a beléptetőrendszereknél II. rész

Az elmúlt néhány év tendenciái szükségessé tették a beléptető rendszerek biztonságának felülvizsgálatát. Mindig is léteztek támadási kísérletek és sikeres támadások beléptető rendszerek ellen, de ezek mára iparszerűvé váltak. Cikkünk első részében a rendszereket érő támadásokat, a védekezés alternatíváit, valamint az azonosítási technológiák többségét és jellemzőiket (előnyök-hátrányok) mutattuk be. A témát a multiapplikációs alkalmazás fogalomkörével folytatjuk.

Bővebben »
 
Egy sörösüveg van a kamera helyén! Nézek, mint béka a szatyorból. - Telepítői „Málnaesetek” sorozat I.

Nocsak, ismét felkértek egy beteg rendszer vizsgálatára. Aha, ez az. Egy új ügyfelem átépíti az irodájukat. Nahát, azt sem tudtam, hogy ott is van érdekeltségük. II.kerület, na finom lesz itt parkolni. Széll Kálmán tér felett egy kis utca. Rövid 2 órás út után, meg is érkeztem. 2 óra alatt 5km. Taxisként pont éhen halnék. Meglepődve nézem a régi villa épületet. Mi a manó, ez nagyon tetszetős. Nem is gondoltam volna, hogy nem messze a mamuttól még létezik egy másik őslény is. A lakásba belépve tovább fokozódott a meglepetésem. Gyönyörű belső, hatalmas tér, márványoszlopok, kandalló és …mi a fene régi besárgult DSC infra.

Bővebben »
 
Fókuszban a szervertermek védelme

A szervertermekben okozott károk jelentősen nehezíthetik az üzemszerű működést, gyakran komoly direkt és járulékos veszteségeket okozva. Megkerülhetetlen feladat, tehát a kockázatok felmérése és hatékony védekezési stratégia kidolgozása. Ebben nyújt segítséget,széleskörű szolgáltatásaival a Pentolt Kft.

Bővebben »
 
CANON biztonsági kamerák Magyarországon

A több, mint 70 éves képrögzítési tapasztalattal rendelkező japán CANON hálózati kamerái, megjelentek a hazai piacon is. Az 1,3 MP és FULL HD felbontású PTZ, dome és box kamera modellek, kitűnő képminőséget produkálnak gyenge fényviszonyok mellett is. A technikákat idén ősztől az LDSZ Kft forgalmazza.

Bővebben »
 
Minőségi Pulsar tápegységek tűzjelző rendszerekhez

Ebben az évben ünnepelte 20. évét a Lengyel Pulsar gyár a biztonságtechnika világában. A biztonság nem közvetlen jelenti a riasztóközpontokat, vagy esetleg a mozgásérzékelőket. Vannak közvetlenül nem látható, de nélkülözhetetlen részei is a vagyonvédelmi rendszereknek, Ilyenek egyebek mellett, a tápegységek is. Az elmúlt évek alatt a Pulsar Európa egyik legelismertebb tápegység gyártójává nőtte ki magát. Az általuk gyártott fémdobozokat, megannyi vagyonvédelmi gyártó címkézi saját név alatt. Kiváló minőség, előremutató ötletek és maximális ügyfél központúság jellemzi.

Bővebben »
 
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: