Search This Blog

Thursday, March 12, 2015

Biztonság széles kitekintésben! „Pillanatképek" a Biztonságpiac 2015 Konferencia és Kiállításról I. rész

Biztonságtechnikai hírportál 2015/4.
Biztonság széles kitekintésben! „Pillanatképek” a Biztonságpiac 2015 Konferencia és Kiállításról I. rész
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!

Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz »

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!

Keressen bennünket a Facebookon is!

Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

 
Biztonság széles kitekintésben! „Pillanatképek” a Biztonságpiac 2015 Konferencia és Kiállításról I. rész

A konferenciát Idén már második alkalommal rendezte meg a Biztonságpiac.hu, a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) az ORFK Teve utcai székházában. Az esemény vitathatatlan sikerének az oka nyilván a biztonság problémakörének szélesebb megközelítésben történő áttekintése, ami a biztonságpiac.hu munkafilozófiájának a lényege és ami mára már láthatóan kiváltja a szakma komoly érdeklődését egyben hiánypótló jelentőségű.

Bővebben »
 
Képfeldolgozás elosztott informatikai hálózatokban

A mindent elérő és behálózó hálózat, az olcsó és nagy teljesítményű eszközök, szenzorok, valamint a felhő megteremtik az alapokat napjaink egyik nagy forradalmának, a dolgok internetének (Internet ofThings). Ez tulajdonképpen a klasszikus mérés/vezérlés paradigmát valósítja meg korlátok és kompromisszumok nélkül. A videó megfigyelés a dolgok internetének egy olyan speciális területe, ahol a helyi intelligencia, a lokális kollaboráció szükséges ahhoz, hogy gyakorlatban is alkalmazható, jó minőségű megoldások szülessenek.

Bővebben »
 
SOCIAL ENGINEERING TÁMADÁSI TECHNIKÁK. Avagy a végső megoldás: a felhasználó

A Social Engineering egy, az emberi tényező kihasználható tulajdonságaira építő támadási forma, tulajdonképpen olyan technikák gyűjteménye, mely az emberek befolyásolására, manipulálására alapozva teszi lehetővé bizalmas információk megszerzését, vagy éppen egy kártékony program terjedését és működését. “A felhasználó a biztonság leggyengébb láncszeme!”

Bővebben »
 
Hőmérsékletváltozásra riasztást adnak le az új Axis hőkamerák!

Az AXIS Q2901-E és AXIS Q2901-E PT Mount hőkamerák képesek távolról felügyelni a hőmérsékletet és riasztani hőmérséklet változáskor. Használatukkal pontosan tudható, hogy a megfigyelt területen mekkora a hőmérséklet a nap huszonnégy órájában, bárhol is tartózkodunk. Ideálisak hőerőművek, tűzvédelmi területek, gyúlékony anyagokat használó és gyártó egységek távoli megfigyelésére. Adott tárgyak hőmérsékletét érzékeli -40 °C és 550 °C között.

Bővebben »
 
Kültéri védelem napelem farmokon, mikrohullámú sorompókkal I. rész

Napjainkban örvendetesen sok esetben merül fel a kültéri védelem megvalósításának ötlete, már a projektek tervezési (kezdeti) szakaszában. Cégünk, a Modern Alarm Kft. is sok megkeresést kapott, ilyen témakörben az elmúlt év során. Világszerte, szinte minden ilyen helyszínre mikrohullámú sorompóval kialakított megoldást ajánlanak, telepítenek. Fontos, hogy a rendszer stabilan működjön, a lehető legkevesebb felesleges riasztást produkálva. Téves riasztásoktól mentes rendszer kültéren nem létezik, aki ilyenre mégis a szavát adja, annak az átadási időpontra tett ígérete sem vehető komolyan.

Bővebben »
 
Márciusban is folytatódnak a népszerű GeoVision workshopok

A legújabb termékek bemutatásával, kipróbálásával folytatódik márciusban a GeoVision workshop sorozat. Jelentkezzen március 11. vagy 18-i időpontjaink valamelyikére, amikor is gyakorlati környezetben ismerkedhet meg GeoVision újdonságainkkal.

Bővebben »
 
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: