Search This Blog

Thursday, June 11, 2015

Mennyire elfogadott a biometrikus azonosítás?

Biztonságtechnikai hírportál 2015/6.
Mennyire elfogadott a biometrikus azonosítás?
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük. Amennyiben szeretné, hogy hírlevelünk biztosan és rendszeresen eljusson címére, kérjük regisztráljon!

Regisztráció

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz »

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!

Keressen bennünket a Facebookon is!

Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

 
Mennyire elfogadott a biometrikus azonosítás?

A magánbiztonsági és a közbiztonsági területen is érzékelhetően egyre nagyobb teret nyernek a biometrikus eljárások. Az alkalmazás gyakorlatának, a fejlesztés irányainak kidolgozásához ugyanakkor fontos képet kapni a módszer társadalmi elfogadottságának helyzetéről, tendenciáiról. A témát 2006-ban, illetve tavaly vizsgálták szakemberek, kutatásaik következtetései habár meglepőek, de tanulságosak.

Bővebben »
 
Arc alapú azonosítás a biometriában

Az arcot formája és hőképe alapján lehet azonosítani, de érdekes lehetőség lehet a fül alapú azonosítás is a biometriában.

Bővebben »
 
Komplex alkalmazási lehetőségek: fizikai biztonság és információvédelem. biz2 Total Security Conference

Május 20-án első alkalommal került megrendezésre a biz2 Total Security Conference a Kopaszi gáton található port11 rendezvényházban. A két rendező cég, az Aspectis Kft. és a biztributor (IT biztonsági disztribútor) célja volt, a fizikai biztonság és információvédelem komplex alkalmazásának lehetőségeit bemutatni, egyben jelezni a két terület összehangolásának szükségességét, hiszen a vagyonvédelmi rendszerek nagyban épülnek információs technológiai megvalósításokra és az IT biztonsági rendszerek is haszontalanok lehetnek, ha az eszközöket nem védjük fizikai szempontból megfelelően.

Bővebben »
 
Akciós bevezető áron indul az új DSC Power Neo értékesítése!

Június 1-től rendelhető az új DSC PowerSeries NEO, a kanadai DSC riasztómárka új termékcsaládja. A 2-utas kommunikációra képes hibrid rendszer várhatóan népszerű lesz számtalan technikai újítása okán, melyek megkönnyítik a telepítést és a későbbi karbantartást.

Bővebben »
 
Új SATEL VERSA Plus riasztóközpont

Újabb taggal, a VERSA Plus-szal bővült a SATEL eddig is méltán népszerű kis- és közepes méretű objektumok védelmére szánt riasztóközpont családja. Ez a vezérlőközpont már önmagában is számos olyan műszaki megoldást tartalmaz, melyeket eddig csak több, külön bővítő modul alkalmazásával lehetett elérni. De ugyanígy kiemelendőek a készülék megjelenéséhez kapcsolt további technológia újítások is.

Bővebben »
 
Komoly erősödés a GeoVision termékpalettáján

Fontos hardver és szoftveres fejlesztésekkel találkozhatunk a közeljövőben, melyeket már most kipróbálhatnak az érdeklődők a GeoVision Inc. és GeoVision Hungária Kft. közös szervezésű szemináriumán. Az újdonságokról bővebben, mely a május 20-i szeminárium részletes meghívója is egyben, alábbi cikkünkben olvashat.

Bővebben »
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: