Search This Blog

Wednesday, April 25, 2012

Siz de Yazankazanır Ailesine Katılın

Sevgili Blogger,

Kimimiz blog dünyasına yeni adım attık kimimiz ise uzun yıllardır bloglarımızda yazılarımızı paylaşıyoruz. Hepimizin ortak özelliği şüphesiz ki yazmayı seviyor oluşumuz. Yazılarınızı daha çok insana duyurmak, yeni paylaşımlar edinmek ve bunları yaparken de bir gelir elde etmek isterseniz, www.yazankazanir.com tam da sizin için yaratılmış bir platform!

Yazankazanır.com

Amacı her gun birbirinden farklı birçok konu hakkında yüzlerce metin üretmek olan www.yazankazanir.com, belli kalite standartları çerçevesinde farklı konularda uzmanlığı olan yazarların, özgün içerik yaratarak hem bilgilerini paylaşmaları hem de para kazanmaları için yepyeni bir olanak sunuyor. Eylül 2011′de Berlin’de Globalleads Group’un genç girişimcileri tarafndan hayata geçirilen Yazankazanır, Globalleads Group web projeleri ile Türkiye dışında Brezilya, Rusya, Meksika, Arjantin, Endonezya, Filipinler ve İspanya’da da faaliyet göstermektedir. Kısa sürede hızla büyüyen Yazankazanır, yazar platformunu genişletmek adına sizler için kendini sürekli yenilemektedir.

Yazankazanır'ın Yeni Projesi

Yazankazanir.com'da, sizler için yepyeni bir proje oluşturduk. Modayı merkezine alan bu proje kapsamında, siz de ilginizi çeken ve bilgi sahibi olduğunuz konular hakkında yazılar yazabilir, yazı başına 5TL gelir elde edebilirsiniz. Bunu daha etkin hale getirmek adına sizler  için başlıklar oluşturduk. Bu başlıklardan dilediğinizi seçebilir, yazınızı hazırlayarak bizlere gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz yazılar ekibimizin editörleri tarafından en kısa zamanda kontrol edilerek sizlere geri dönüş yapılır. Yazınızı hazırlarken size yol gösterecek olan guide ve sizler için hazırladığımız örnek yazı da Yazankazanır.com'da sizleri bekliyor.

En kısa zamanda sizleri de aramızda görmek dileğiyle,

Yazan Kazanır Ekibi




No comments: