Search This Blog

Wednesday, December 10, 2014

Pályázati összefoglaló - December

Legfontosabb pályázati és vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos hírek az elmúlt hónapból. Hírek, események, röviden, válogatva.
Több forrás jut kutatás-fejlesztésre
viacredit.hu | 2014.11.07
Magyarországnak a térség kutatási és innovációs centrumává kell válnia, a kormány tervei szerint a területre fordított összeg rövid időn belül a GDP 1,8 százalékára nő – hangsúlyozta Kurucz Éva kormányszóvivő a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal létrehozásával összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossal közösen tartott sajtótájékoztatón.
Bővebben...
A devizahitelek kivezetése nélkül nincs gazdasági növekedés
viacredit.hu | 2011.11.10
A devizahitelek kivezetése nélkül nincs gazdasági növekedés, hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap az MTI-nek, azt követően, hogy megszületett a megállapodás a bankszövetséggel a forintosításról.
Bővebben...
Öt uniós pályázat nyílik meg szerdán
viacredit.hu | 2014.11.13
Öt európai uniós pályázat nyílik meg szerdán, a kiírások keretében több mint 61 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni.
Bővebben...
Több régióban is szünetel a kazáncsere pályázatok benyújtása
viacredit.hu | 2014.11.19
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében forrás kimerülése miatt határozatlan időre több régióban is felfüggeszti a pályázatok benyújtását.
Bővebben...
Mintegy 2500 milliárd forint jut 2020-ig a mezőgazdaságban uniós forrásból a közvetlen kifizetésekre
viacredit.hu | 2014.11.27
Czerván György kifejtette: a közvetlen kifizetések uniós forrásból származó éves összegét, több mint 1,3 milliárd eurót, két forrás adja.
Bővebben...
Karácsonyi könyvajánló a tőzsdéről
Elnézést ha zavartuk, a leiratkozáshoz kattintson ide. Tájékoztatjuk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el. Levél címettje: Security-World Kft

No comments: