Search This Blog

Monday, December 15, 2014

Telepítői „HIBA TÜKÖR"! Fotózz! Írd meg! Megjelentetjük!

Biztonságtechnikaihírportál  
Telepítői „HIBA TÜKÖR”! Fotózz! Írd meg! Megjelentetjük!
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A napokban megjelent „Vagyonvédelmi rendszertelepítő 8 általánossal!” című cikkünk keretében igyekeztünk vázlatosan bemutatni a szakma egészét feszítő egyik legsúlyosabb problémát, a telepítések minőségének alacsony színvonalát és annak vélhető okait. Megértettük, hogy a különböző végzettséggel, felkészültséggel dolgozó kollégák szakmai színvonalának oktatási programok keretében történő fejlesztése hosszú távú, igen nehéz és összetett feladat, de semmiképpen sem spórolható meg a szakma számára, mint ahogy látjuk az e célt szolgáló állami és céges erőfeszítéseket is.

Feltettük a kérdést magunknak, hogy vajon segíthet-e ebben a helyzetben egy biztonságtechnikai szakportál? Azt nyilván nem tudjuk vállalni, hogy mi magunk szervezzünk kurzusokat, hiszen azt nálunk sokkal hozzáértőbbek már teszik, de azt igen, hogy szélesebb körű nyilvánosságot biztosítsunk a saját eszközeinkkel, a jó példák és a tanúságokkal járó, elrettentő színvonalú telepítések közreadásának.

A cél, tehát a vagyonvédelmi telepítések minőségének, műszaki színvonalának az emelése. Ennek fontos eszköze kell legyen a nyilvánosság, ezért a Securinfo Biztonságtechnikai Szakportál és a Modern Alarm Kft. Telepítői „HIBA TÜKÖR” címmel, kezdeményezést indít!

A „HIBA TÜKÖR” kezdeményezés közreadási szándékának a célja, konkrét illusztrált példákon keresztül, bemutatni okulásul szolgáló hanyag, telepítői munkákat. Várunk tehát képekkel illusztrált viszonylag rövid cikkeket, elemzésekkel, tanulságokkal. Abban az esetben, ha a tapasztalt trehány munkát Ti javítottátok, és fotóztatok is a javítás előtti és utáni helyzetről, azt külön örömmel fogadnánk. Tudjuk,  hogy nem kevesen dokumentálják képekkel is a szakmai tapasztalataikat. Legyen ez innentől kezdve széleskörű, tudatos törekvés, várjuk az anyagokat! A portál önálló menüpontot hoz létre közreadásukra. Az alapítók remélik, a szakma felzárkózását a kezdeményezéshez, ezért megkereséssel fordulnak a telepítő partnerekkel dolgozó további hazai vállalkozások irányába is. A kezdeményezők egyúttal átgondolják a legtanulságosabb közreadott esetek jutalmazásának lehetőségét is.

Technikai információk

A szövegnél lehetőleg tartsuk a maximum 4 300 karaktert. A szöveget szerkeszthető word formátumban, a képeket, nagy felbontású kép formátumban kérjük (JPEG, PDF).
Leadási cím: szerkeszto@securinfo.hu , iroda@homeinfo.hu
További információk: Tel.: 06 20 979 0465

Bővebben »
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: