Search This Blog

Tuesday, January 18, 2011

Şehir Fırsatları blogun

Selam Aamir,

“Security World” bloğunda “Fırsat Avcıları” ilgili konuda 04.11.10 tarihinde yaptıgın enteresan yorumunu (http://security-world.blogspot.com/2010/11/frsat-avclar-sehrinizdeki-onlarca.html) az önce okudum ve böylece yeni şeyler öğrene bildim!

Anladıgım kadarıyla Şehir Fırsatları ilgiıni çekiyor ve bu yüzden sana sayfamızı tanıtmak istiyorum: http://www.indirimlr.com/

Orada Türkiyenin BÜTÜN şehirleri için TÜM fırsat sitelerin fırsatlarını bir sayfada sunuyoruz – İndirimlr kategorilere göre sıralanmış. Ayrıca, http://www.indirimlr.com/sehir-firsatlari/ sayfasına baktığın zaman Türkiyenin tüm fırsat sunan fırsat siteleri bir listede yer alıyor: Her Fırsat sitesi için yorum (ve rating) yapılabilir ve teklifi olan siteler şehirleriyle beraber sıralıdır. Fırsat sitelerini Alexa Rank puanlarına göre sunuyoruz.

Ne yazık ki şu ana kadar fazla tanınmış değiliz daha, cünkü yeni bir kuruluş sayılırız. Sence bir bloğ yorumunda bizden bahsetmen mümkünmüdür? Eğer arzu edersen senin için bir yorum yazabilir ve sade tamamlaman gerekir. Bize yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim ve selamlarımla

Yasemin

No comments: