Search This Blog

Wednesday, November 20, 2013

Robbanásszerű fejlődés az otthonautomatizálási piacon

Robbanásszerű fejlődés az otthonautomatizálási piacon
2013  /  48.
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!
Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz!

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!
Keressen bennünket a Facebookon is!
Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

Timaffy Lilla
főszerkesztő

Az otthonautomatizálási piacon robbanásszerű fejlődés várható a következő öt évben
Az otthoni automatizálási és biztonsági piac értéke a világon 2012-ben valamivel több mint 19 milliárd USA dollár volt, és 2018-ig várhatóan eléri a 48 milliárdot. A becslések szerint a piac átlagos éves növekedési üteme 16,9 százalék lesz 2013–2018 között, állítja egy új piackutatási jelentés.
Az ONVIF fejlesztői a termékek átjárhatóságát tesztelték
A 9. ONVIF Fejlesztői Plugfesten a termékek átjárhatóságát tesztelték az S és a G profilra összpontosítva.
Röntgenberendezések gyárak, raktárak és szállítmányozók részére
A korszerű ipari áru- és szállítmányátvizsgáló röntgenberendezéseket több feladatra is lehet használni a termelő üzemekben és raktárakban. A vagyonvédelem mellet az áru, a szállítmány ellenőrzésére, a selejt kiszűrésére, a hulladék átvizsgálására.
A beléptetőrendszerek új korszaka
A beléptetés ellenőrzése fontos eleme lett a biztonságtechnikának világszerte. Az anyagi tulajdon és a szellemi tulajdonjogok védelme, a lopás és rombolás megelőzése vagy egyszerűen az igényeknek való megfelelés: számos különféle oka lehet annak, hogy a cégek olyan átfogó beléptetőrendszer mellett döntsenek, amely korlátozza, kezeli és ellenőrzi a létesítményeikbe való bejutást.
Kamera „gránát” – dobd be, mielőtt bemennél
Életmentő lehet az gömb alakú labda- vagy gránátkamera, amely 2012-ben a legjobb találmány volt a Time magazin szerint. A Bounce névre hallgató készüléket rendőröknek, katonáknak, tűzoltóknak biztonsági szakembereknek ajánlják.
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: