Search This Blog

Thursday, May 07, 2015

Termelő üzemek védelme bombafenyegetésekkel szemben

Biztonságtechnikai hírportál 2015/6.
Termelő üzemek védelme bombafenyegetésekkel szemben
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük. Amennyiben szeretné, hogy hírlevelünk biztosan és rendszeresen eljusson címére, kérjük regisztráljon!

Regisztráció

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz »

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!

Keressen bennünket a Facebookon is!

Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

 
Termelő üzemek védelme bombafenyegetéssel szemben

Immár tényként kezelhetjük a döntést, Magyarország szerepet vállal az iszlám állam elleni háborús koalícióban. Ez a helyzet pedig még annak ellenére is növeli az itthoni terror kitettséget, hogy jelen ismereteink szerint a résztvevő katonai kontingensnek főleg csak az őrzés-védelmi feladatai lesznek. A terror fenyegetettség értékelésének, a megelőzéshez kapcsolódó teendőknek nyilván megvannak a halaszhatatlan állami feladatai. A mi feladatunk ugyanakkor annak a mérlegelése, hogy a biztonságvédelmi szakmának és szabályozásnak, döntően a létesítmények védelmébe milyen teendői jelentkeznek. Ebben a témában kaptunk színvonalas cikket a Z&Z- Kft-től.

Bővebben »
 
AHD - költségkímélő technológiai, meghökkentő képességekkel

A HD felbontás iránti igény és az analóg jeltovábbítás alkalmazhatósága vezette a fejlesztőket a költségkímélő AHD technológia megalkotásához. Ahhoz, hogy könnyen megérthessük az új technológia előnyeit és erényeit, nézzük, mi késztette ennek az új eljárásnak a megalkotására a fejlesztőket.

Bővebben »
 
Fedezze fel a Provision-ISR AHD technológiát - Öntsön tiszta képet képrögzítőjébe!

Az AHD (Analogue High Definition, magyarul analóg nagyfelbontás) a hagyományos analóg kompozit videojelre (precízebben CVBS, azaz Composite Video Baseline Signal, alapsávi kompozit videojel) épül. Ennek alapjait felhasználva készítették az új technológiát. Ugyanakkor a szabványos kompozit videojel korlátai miatt, a megapixeles felbontás már nem volt megvalósítható. Ez tette szükségessé ennek a technológiának a megszületését.

Bővebben »
 
NETAVIS iCAT videó analitikák

A NETAVIS iCAT a NETAVIS videó analitikai terméksorozata. Magába foglalja a NETAVIS Software saját fejlesztéseit és harmadik fél algoritmusait speciális felhasználási területekre. Az észrevétlenül integrált videó analitikai csomagot minden egyes NETAVIS Observer termék tartalmazza, amit bármikor lehet licenc kulcs segítségével aktiválni. Nem kell hozzá külön szerver, külön szoftver, vagy külön licenc.

Bővebben »
 
ARH – Intellio felvásárlás

Az ARH csoport ez év márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át. Az Adaptive Recognition Hungary Zrt. Magyarország egyik legsikeresebb tech - vállalata, amely a világ több mint 150 országába exportál okmány- és rendszámleolvasáshoz kapcsolódó technológiákat.

Bővebben »
 
Biztonságtechnikai szabványok 2015. április

A letölthető lista – a szakmában közismerten- két dokumentumot tartalmaz: az ajánlott szakterületi szabványokat tervezőknek, illetve az érvényes biztonságtechnikai és kapcsolódó szabványok teljes körét. További szomorú kiegészítő információ: magyar nyelven vélhetően most utolsó alkalommal.

Bővebben »
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: