Search This Blog

Friday, March 28, 2014

Arcazonosítás a biometriában

 
Arcazonosítás a biometriában
2014  / 13.
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!
Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz!

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!
Keressen bennünket a Facebookon is!
Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

Timaffy Lilla
főszerkesztő

Arc alapú azonosítás a biometriában
Az arcot formája és hőképe alapján lehet azonosítani, de érdekes lehetőség lehet a fül alapú azonosítás is a biometriában.
Új HD IP-kamera zord viszonyokra is
Az új Bosch Dinion IP 9000 HD képalkotó rendszer ideális és teljes körű megoldást kínál helyiségek vagy kerítések folyamatos őrzéséhez, akár mostoha időjárási körülmények között, akár gyenge fényviszonyok mellett is.
Meghívó a Novosec szombathelyi szakmai napjára
2014. április 3-án szakmai napot tart a Novosec Security Kft. Szombathelyen.
Őrzés-védelmi kockázatok
A kockázatok ismertetéséhez tisztáznunk kell, hogy az őrzés-védelem szempontjából mit értünk kockázat vagy kockázati tényező alatt.
Biztonságos üvegfelületek
Biztonsági fólia használatával sokszor egyszerűen és költséghatékonyan megoldható a biztonság növelése a vagyonvédelemben vagy a személyvédelemben.
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: