Search This Blog

Friday, March 28, 2014

Kamarai hírlevél

Kamarai regisztrációÜzleti partnerkeresésHírek - VideókKonferencia helyszín

2014. március 28.

Kiemelt híreink

további Információk

Kamara-kormány közös nyilatkozat

Innovatív kezdő vállalkozások mentorálása

A program révén fiatal ötletgazdáknak, lehetséges jövőbeni startup, illetve meg­lévő vállalkozói tevékenységüket innová­ciós vonalon bővíteni szándékozó cégek­nek kívánnak lehetőséget biztosítani a növekedéshez.

A Magyar Kereskedelmi és Iparka­mara gazdaságpolitikai fórumot tartott március 19-én Budapesten Orbán Viktor miniszterelnök részvételével.

FELHÍVÁS Népi Iparművészeti zsűrizésre

Pályázati felhívás – Gyakornoki program, akár 100%-os bér- és járuléktámogatással

Szíves figyelmébe ajánljuk a TÁMOP 2.3.4.A-13/1-2013-as Gyakornoki Program megpályázásának még mindig élő lehetőségét, mely az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. A pályázatok utolsó beadási határideje: 2014.04.30.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata és a Kisalföldi Népművészek Egyesülete Népi Iparművészeti zsűrizést szervez a Hagyomá­nyok háza közreműködésével.

 rendezvény ajánló

Látogatás a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredénél—2014. április 1.

A Társas vállalkozásokat érintő 2014. évi jogszabályváltozások—2014. március 31.

Kamaránk Fertő – Rábaköz Térsége meghívja Önt a „A Társas vállalkozá­sokat érintő 2014. évi jogszabály­változások tájékoztató fóruma és külpiaci lehetőségek” című rendez­vényére.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereske­delmi és Iparkamara Szolgáltatási tago­zata látogatást szervez a Magyar Hon­védséghez, melynek keretében betekin­tést nyerhetünk a 12. Arrabona Légvédel­mi Rakétaezred működésébe.

Online bizalomépítés-HR konferencia—2014. április 3.

Dunaszerdahelyi vállalkozói fórum - Tartson velünk Ön is! - 2014. április 8.

Újra HR nap a kamarában! Nagyszerű ,érdekes és hasz­nos előadások "Online bizalom­építés "témában. Tartson ve­lünk ismét!

Kamaránk Győri Térségi Elnöksé­ge, Kereskedelmi tagozata és Plato klubja a Szlovákiai Magyar Közgaz­dász Társasággal együttműködés­ben szakmai utazást szervez Duna­szerdahelyre.

Az Új Munka Törvénykönyvének Változásai—2014. április 8.

Felhívás kiállítási részvételre—2014. április 9.

A  Győr-Moson-Sopron Megyei Keres­kedelmi és Iparkamara Fertő – Rába­köz Térsége  meghívja Önt „Az Új Munka Törvénykönyvének Változásai” című rendezvényére, melynek előadója Dr. Pásztor Tibor alk. ügyvéd lesz.

Szeretné bemutatni vállalkozását? Vannak új termékei? Kutatási vagy együttműködő partnert keres fejlesztési ötletéhez? Szeret­né, ha megismernék új termék-, illetve szol­gáltatásfejlesztését, innovációit? Legyen Ön is résztvevője az innovációs kiállításnak!

VDA 6.3 és VDA 6.5 képzés—2014. április 8-9.

Energia-hatékonysági szakmai nap a Pannonhalmi Főapátságban—2014. április 9.

Folyamat- és termékauditor tovább­képzés VDA 6.3 és VDA 6.5 szerint 2 napos képzéssel. A jelentkezés feltéte­le a szükséges belső auditori végzett­ség megléte.

REACH/CLP tematikus napok kereskedők számára– 2014. április 8.; 2014. április 12.

Széchenyi Kártya Program tájékozató Mosonmagyaróváron—2014. április 9.

A Magyar Vegyipari Szövetség kamaránk kezdeményezésére április hónapban két alkalommal is tájékoztató napot tart a REACH/CLP feladatokkal kereskedő cé­gek részére a  REACH, illetve a CLP ren­deletekben meghatározott feladatokról.

Www.gymskik.hu

Ha nem kíván szerepelni a levelezési listán, kattintson ide !

No comments: