Search This Blog

Tuesday, March 11, 2014

Hogyan védjük meg a munkaügyi bírságtól a Security-World Kft-t?

Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat
Győr
Több, mint 1000 cégnek szolgáltatunk.

Kedves Neuherczné Major Renáta!

Elmesélek egy történetet, amelyben egyik ügyfelünket megbírságolták. A legtöbb cég erre nem szokott büszke lenni – mi sem vagyunk büszkék.

Az eset:

Történt egyik ügyfelünkkel, hogy egy munkaügyi ellenőrzés során kiderült, hogy az egyik alkalmazottjának nem volt érvényes munkaköri alkalmassági igazolása. A büntetés tetemes volt, és ügyfelünk mérges volt ránk, hiszen a mi feladatunk lett volna, hogy a vizsgálatot elvégezzük. Kiderült, hogy a munkatárs néhány hónapja dolgozott csak a cégnél és elfelejtettek szólni nekünk, hogy új belépő van a cégnél és készítsük el a az alkalmassági papírt.

Ki a hibás?

Mondhatnánk, hogy nem a mi hibánk, hiszen ha nem tudunk egy új belépőről, hogyan vizsgáljuk meg – de rosszul esett mégis, hiszen mindenben próbálunk segíteni az ügyfeleinknek hogy elkerüljenek minden büntetést és itt kudarcot vallottunk. Beláttuk, hogy egy cég életében egy új munkatárs felvételénél rengeteg teendő van, könnyen elfelejthetik az orvosi vizsgálatot. Úgy éreztük, erre jó lenne egy megoldást találnunk.

Van megoldás?

Egészen véletlenül jelentkezett nálunk egy szolgáltató, amely figyelni tudja nyilvános adatokból minden ügyfelünk létszámát, így ha emelkedik, azonnal tudunk jelezni, hogy nehogy elfelejtődjön az orvosi vizsgálat. Sajnos ez sem nyújt 100%-os biztonságot, mert kizárólag a létszámadatból nem derül ki, ha pl. egy hónapon belül egy dolgozó távozott, és a helyére új jött.

Mennyibe kerül ez a fokozott biztonság?

Ingyenes. Ezt minden ügyfelünknek ingyenesen nyújtjuk. Figyelni fogjuk, hogy a bejelentett létszám emelkedik-e, és mi jelentkezünk.

Ezen kívül sok egyéb kedvezményt is kínálunk ügyfeleinknek, tekintse meg év végi akciónkat, a jobb oldali sávban vagy a weboladalunkon:

www.Orszagos-Uzemorvos.net

Sokan keresnek minket, ha foglaltak a vonalaink, kérem, csak válaszoljon erre az e-mailre, és adja meg telefonszámát. Visszahívjuk.

Tisztelettel:
Stiffl Mónika
Operatív vezető 

Tel: 06 20 779 2828
Tel: 06 20 779 2821

Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat Kft.

Győr

www.Orszagos-Uzemorvos.net



Budapesti központi adminisztrációs irodánk:
1138 Budapest, Turbina u. 6.

Tel.: 06 1 788 77 30
 
Fax: 06 1 239 34 05

 




Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat
Győr

www.orszagos-uzemorvos.net
Tel: 06 20 7792828
Tel: 06 20 7792821

Kedvezményes ajánlatunk:

Kategóriák:

 D:
 6 650 Ft/év
 C:  8 960 Ft/év
 B:  11 410 Ft/év
 A:  13 300 Ft/év
Az árakat 3 évre garantáljuk!

Mit tartalmaz az ár?

- Országos hálózat: 31 rendelő és még több orvos - így ha több telephelye van az országban, akkor is elég csak velünk szerződnie.

- Díjmentesen figyeljük, hogy nőtt-e a látszámuk és jelentkezünk, ha vizsgálatra van szükség.

- 30% kedvezmény a 2014-es hivatalos árakból, minimum 3 fő esetén. A kedvezmény mértékére garanciát vállalunk 3 éven keresztül.

- Ingyenes kiszállás, helyben elvégzett vizsgálatok minimum 5 fő esetén (évente egyszer).

- Ingyenesen elkészítjük a foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos bevallásokat, ha esetleg újra kötelező lenne.

- Folyamatos telefonos ügyeletet tartunk (hétköznap 9-16 óráig), melynek költségét tartalmazza az alapellátási árunk, Önnek nem kell ezért külön rendelkezésre állási díjat fizetnie.

- Ha minket választ, akkor biztos lehet a szolgáltatás színvonalában és alaposságában, mert egy olyan cég a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatója, aki az OMMF partnere a "foglalkoztatás biztonságáért" programban.
 
Jelen emailt a Security-World Kft elerhetőségeként tartjuk nyilván, a levelet a cégnek címeztük. Amennyiben téves címre érkezett elnézést kérünk érte. Címünk: Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat Kft. 1138 Budapest, Turbina u. 6. Amennyiben nem szeretne foglalkozás-egészségügyi szolgáltatással kapcsolatosan több ajánlatot kapni itt leiratkozhat egy gombnyomással: Unsubscribe

No comments: