Search This Blog

Tuesday, September 09, 2014

0 Ft-os pályázatírás és pályázatkövetés AKCIÓ szeptember 12-ig

Tisztelt Cégvezető!

Bizonyára Ön előtt is ismert, hogy az elkövetkezendő hónapokban indulnak az Európai Unió új, 2014-2020-as költségvetési időszakának pályázatai.

Az 1600/2012. számú kormányhatározat 1. pontjának h) alpontja értelmében a rendelkezésre álló teljes támogatási keret 60 %-át (!) közvetlenül gazdaságfejlesztésre fordítják (az előző 7 éves ciklusban ez 15 % volt).

2014-ben a támogatási forrás 700 milliárd Ft.

A támogatási rendszer sajátossága, hogy a pályázatok többségét rövid, általában 1 hónapos határidővel lehet benyújtani. Ha egy pályázó a számára előnyös pályázati felhívás megjelenésekor kezdi el szervezni a vissza nem térítendő támogatás igénylését (pályázatíró megkeresése, megbízási szerződés megkötése, támogatható projektötlet kidolgozása, pályázati előminősítés, pályázati dokumentáció beszerzése, pályázat összeállítása), nagy valószínűséggel kicsúszik a határidőből. Ha valaki komolyan gondolkodik támogatási források igénylésében, annak időben el kell kezdenie a pályázatának előkészítését, ezáltal is versenyelőnybe kerülve a konkurens cégekkel szemben.

A fentiek alapján a szíves figyelmébe ajánlom az alábbi pályázati szolgáltatásunkat.
- AKCIÓS pályázatkövetési díj 1 évre: 0 Ft,
- pályázatírási díj: 0 Ft,
- pályázati előminősítési díj: 20 000 Ft + ÁFA.

AKCIÓS szolgáltatásunk megrendelhető 2014. szeptember 12-ig az alábbi linkre kattintva:
http://legaltanacsado.eu/szerzodes-palyazatirasra/


Az Önök akciós kódja: 06

Tisztelt Cégvezető! Tiszteletben tartva a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseit, ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a vállalkozásának az e-mail címe az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származik. Az e-mail küldés a LEGAL ADVISER Kft. rendszerén keresztül történik. Amennyiben a jövőben nem kíván több elektronikus levelet kapni tőlünk – vissza nem térítendő pályázati támogatásokkal kapcsolatos – aktuális akcióinkról, kérjük, jelezze felénk ide kattintva: leiratkozás.

Üdvözlettel:

 

Dr. Bartha László

cégtulajdonos

LEGAL ADVISER Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

+36 70 369 2636

bartha@legaltanacsado.eu

No comments: