Search This Blog

Monday, September 15, 2014

Akciós ajánlatok beléptető rendszerekre

 
Akciós ajánlatok beléptetőrendszerekre
2014  / 22.
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!
Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz!

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!
Keressen bennünket a Facebookon is!
Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

Timaffy Lilla
főszerkesztő

Új GSM Gate Control 1000 - szoftver
Tájékoztatjuk, hogy megújult valamint új szolgáltatásokkal bővült GSM Gate Control 1000 termékünk programozó szoftvere.
Az új szoftver jellemzői:
  • Windows 8.x kompatibilitás (korábbi verzióknál Win8.x-hez az FTDI drivert külön fel kellett telepíteni és a COM portot manuálisan hozzáadni minden csatlakozás előtt. Jelen verzió tartalmazza a legújabb FTDI drivert amely Win8.x-hez is jó, valamint felismeri Win8.x esetében is a soros portokat és automatikusan kapcsolódik a csatlakoztatott modulhoz)
  • GM900 modem kompatibilitás (a korábbi programozó szoftver a modemet hibásan Gate Control modulként azonosította. Ez a hiba jelen verzióban javításra került, így a GM900 modem a Gate Control 1000 termék távprogramozására alkalmassá vált)
  • Többnyelvű felhasználói felület (a felhasználói felület nyelve a programablak jobb alsó sarkában található legördülő menüből választható ki) Megnövelt stabilitás (gyorsabb letöltési és feltöltési folyamat)
A szoftver letölthető az alábbi linken keresztül:
http://www.tell.hu/termekek/download/843/GSM_Gate_Control_1000_v2.6.13.70_Setup.exe
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: