Search This Blog

Tuesday, February 24, 2015

Irány az IP a kiskereskedelemben!

Biztonságtechnikai hírportál 2015 / 3.
Irány az IP a kiskereskedelemben!
Kedves Security-World Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.!

A SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portál, amellyel célunk, hogy megismertessük olvasóinkat az újdonságokkal, követve itthon és a világban a szakmai irányvonalakat.
Az oldalt a szűk szakma számára indítottuk, ezért bizonyos tartalmakat csak regisztrált olvasók érhetnek el. A regisztráció kétszintű, mert a vagyonvédelmi, biztonságtechnikai területen dolgozók számára az alapszintű regisztráción túl VIP-tagságot is biztosítunk, amellyel valamennyi tartalomhoz hozzáférhetnek.
Amennyiben nem tudja elolvasni valamelyik cikkünket, kérjük, regisztráljon!

Regisztráció

Ezt a levelet azért kapta, mert ismereteink szerint kapcsolatban áll a biztonságtechnikával. E-mail címét vagy Ön adta meg, vagy saját adatbázisunkból, kiállítások, előadások regisztrációs lapjáról, illetve az internetre feltett nyilvános címekből vettük.

Szeretné, hogy többen ismerjék meg cégét?
Csatlakozzon ingyenes, nyilvános céggyűjteményünkhöz »

Nézzen körül oldalunkon, és ossza meg véleményét velünk, írja meg, miről szeretne még olvasni a SECURINFO.hu biztonságtechnikai szakmai portálon!

Keressen bennünket a Facebookon is!

Reméljük, oldalunk elnyeri tetszését, és rendszeres olvasónkká válik!

 
Irány az IP, a kiskereskedelemben! Jelentés egy Angol – Észak-Európai felmérésről a kiskereskedelmi szektorban

A hálózati videó rendszerek globális piacvezetője, az Axis Communications által megbízott Kiskereskedelmi Kutatási Központ (KKK) legutóbbi éves felmérése szerint - mely a kiskereskedelemben használt CCTV alkalmazást vizsgálta - 60% fölötti a száma azoknak az Egyesült Királyságbeli kiskereskedőknek, akik a hálózati IP video rendszer kiépítését tervezik a következő három évben, és majdnem harmaduk már ki is építette ezt 2012 óta.

Bővebben »
 
Karbantartási és szervizelési szempontok az IP kamerák használata során

Fontos szempontnak tartjuk a biztonságtechnikában is a működő eszközök periodikus karbantartását, szervizelését. Nem kevés pénzt ,időt és energiát spórolhatunk meg egy kis odafigyeléssel. A napokban jelentettük meg a témában a szerverek karbantartásáról szóló cikket. A témát folytatva essen most szó, az IP kamerák karbantartásáról szervizeléséről és a kapcsolódó telepítési szempontokról.

Bővebben »
 
„Találtam olcsóbbat!?” - A biztonságtechnika értékesítésének buktatói az ügyfélkapcsolatok során

Törekednünk kell a szükségleteknek megfelelő értékes technikák, szolgáltatások eladására! Portálunk az utóbbi időben rendszeresen igyekszik foglalkozni a telepítések színvonalával, a gyakorta előforduló hibás, hanyag munkák bemutatásával. Most mégis úgy gondoljuk, hogy a következőkben röviden a szolgáltatások értékesítéséről (eladásáról) kell beszélnünk, mert azt tapasztaljuk, hogy a problémák gyökerei, már az értékesítés folyamatába kódolva vannak. Miért is annyira fontos ez a kérdés?

Bővebben »
 
LDSZ szimpózium. 9 téma, 4 óra. Fókuszban az év újdonságai a Kandón

Immáron a 4. volt a sorban az LDSZ Kft. által szervezett szakmai előadás sorozat, melyet hagyományosan az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának Budapest, Tavaszmező utcai nagy eladótermében tartottak meg. A helyszínválasztás persze nem véletlen, hiszen az intézmény a biztonságtechnikai mérnök képzés fellegváraként közismert. Az oktatómunkát a legmodernebb technikák ingyenes átadásával, az LDSZ immár évek óta támogatja.

Bővebben »
 
Új Samsung fejlesztés! A világ első 1.3 MP felbontású, 43x-os optikai zoommal rendelkező hálózati kamerája

A 2014 júliusában bemutatott SNP-6320H (2 MP-es, full HD és 32x-es optikai zoommal rendelkező) hálózati kamera után, a Samsung Techwin egy újabb különleges kamerát fejlesztett ki. Az SNP-5430 és az SNP-5430H változatok 1.3 megapixeles felbontás mellett, 43x-os optikai zoommal és auto-tracking funkcióval vannak ellátva.

Bővebben »
 
Video-audio enkoder szerelés, „Laokoón Csoport” kivitelben!

Cégünk, az ERANDO Kft, megkeresést kapott egy korábban telepített rendszer bővítésével kapcsolatban. A helyszínen a felmérés alkalmával szembesültünk a korábbi telepítések hiányosságaival. A képeken a szerelődobozban, egy video-audio enkóder látható saját táppal-akkumulátorral, illetve egy IP modullal. Egy avatatlan szem számára is nyilvánvalóan láthatóak a szerelési hiányosságok, a nem megfelelő telepítés. A képek önmagukért beszélnek, de azért tennénk néhány kiegészítő észrevételt is.

Bővebben »
 
Ön a SECURINFO.hu hírlevelét olvassa, ezt a levelet azért kapta, mert a regisztrált honlapunkon. Ha nem kívánja, hogy a későbbiekben is küldjünk Önnek hírlevelet, akkor ezen a linken keresztül törölheti magát a levelező listánkról:
Leiratkozás
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. - 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); - 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól, melyeket maradéktalanul betart.

No comments: