Search This Blog

Wednesday, February 04, 2015

Kamarai hírlevél

Az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány 2015-ben első alka­lommal hirdeti meg a nagy sikerű Ti Jöttök! Program folytatásaként inno­vációs projekt versenyét és a gyakornoki programot. A pályázaton részt vehetnek: magánszemélyek és gazdasági társaságok minimum pilot fá­zisban lévő termékkel, technológiával vagy szolgáltatással, amely külpia­ci bevezetés előtt áll. A benyújtás határideje: 2015. február 15.

600 ezer működő cég lehet Magya­rországon az élelmiszeripari és me­zőgazdasági vállalkozásokat nem számítva. Már idén is esedékes az ötezer forint megfizetése, melynek határideje 2015. március 31. Az egyéni vállalkozóknak csekket küld a kamara a befizetések megkönnyítése érdekében.

Idén összesen tizenöt magyar cég, szervezet és csoport nyerte el a 25. jubileumát ünneplő IIASA-Shiba Díjat, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi - és Iparkamara, a mosonszolnoki SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt., vala­mint a mosonmagyaróvári Aqua Szol­gáltató Kft. is átvehetett szerdán a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott díjátadó ünnepségen. A kitünte­tést Dr. Shoji Shiba japán professzor, a díj alapítója és Glattfelder Béla ál­lamtitkár adta át azoknak a szerveze­teknek, csoportoknak, melyek a minő­ségfejlesztés területén kiemelkedőt alkottak.

További híreink:

Leiratkozás az info@gymskik.hu e-mail címen lehetséges.

No comments: