Search This Blog

Tuesday, June 30, 2015

Kötelező jegyzett tőke emelés a Billbarterrel

 

Tisztelt Cégvezető!

 Jelen, utolsó levelünkben társaságunk, a Billbarter által kínált megoldást ismertetjük. 

A Billbarter tőkeemelés előnyei:

  • Elkerülhető a tőke összegének befizetése illetve vagyontárgy bevitele a vállalkozásba.
  • Az emelés társasági adó és illeték mentes.
  • Költséghatékony.
  • Elkerülhető a hosszadalmas ügyintézés, mivel a Billbarter teljesen előkészíti a projektet.
  • Nem szükséges ügyvédet keresnie, mivel a Billbarter automatikusan továbbítja anyagát az Önhöz legközelebb eső ügyvéd partneréhez, ahova egy alkalommal kell befáradnia aláírni.
  • Időtakarékos, az ügyintézés főként elektronikusan és postai úton történik, ezért az ország bármely részéről várjuk ügyfeleinket.
  • A tőkeemelés előnyt jelent finanszírozási és pályázati tervek esetén.
 

Ajánlatunk

A jegyzett tőke emeléshez  az utalvány kibocsátással foglalkozó Billbarter Hungaria Trade Kft. biztosítja az apportálható utalványt. A kibocsátott utalvány lejárata 5 év, amelyet a vállalkozás a tőkeemelés bejegyzése után akár visszaválthat a Kft-nél és felhasználhat (részleteket lásd részletes ajánlatunkban). Az alábbi díjak tartalmazzák az ügyintézést, a szerződés kötést, az utalvány legyártását és rendelkezésre bocsátását, valamint a a társasági szerződés módosítását és a változás bejegyzést.

  • Egyszeri díj: 100.000 Ft+Áfa (tartalmazza az apport és a teljes ügyintézés díját).
  • Ügyvédi díj: 30.000 Ft+Áfa (tartalmazza a társasági szerződés harmonizációját az új Polgári Törvénykönyvvel valamint a törzstőke emelés bejegyzésének díját). A díj csak a Billbarterrel szerződött ügyvédekre érvényes.
Ügyvéd Partnerünk Győrben: Dr. Setler Nóra

Utalvány visszaváltás 

Az utalvány érvényessége 5 év, amely a lejárattal veszteséget okozna a vállalkozásnak, ezért is javasoljuk a visszaváltást és a további felhasználási lehetőségek feltérképezését.
Az utalvány forintra vissza nem váltható.
A visszaváltás díjmentes.
A visszaváltás egy belső kereskedelmi egységre történik, amellyel zárt rendszerben vásárolhat más csatlakozott vállalkozásoktól, emellett vállalati problémák megoldására is alkalmas (pl. tagi kölcsön kiváltás).
A visszaváltásról a sikeres bejegyzés után további, részletes információkat küldünk.

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, engedje meg, hogy elkészítsük minta szerződését és elküldjük Önnek egy folyamat leírással és utalvány mintával együtt (nem jelent kötelezettséget!). Ehhez kérjük, kattintson a következő linkre és töltse ki adatait. ÉRDEKLŐDÖM! »

Leiratkozáshoz kattintson ide!

No comments: