Search This Blog

Wednesday, February 18, 2015

Kamarai hírlevél

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti infor­mációkkal teli és a kamarai életről is szóló újságát eddig korlátozott pél­dányban, jobbára a kamarai tagoknak és VIP partnereinek juttatta el nyomtatott formában. A kamara szívügyének tekinti a regisztrált vállalko­zások tájékoztatását is. Olvassa, küldjön témát, ossza meg közösségi oldalakon ismerőseivel.

A kamara tagjai javasolhatnak a Me­gye Gazdasága Díjra, térségi és szakképzési díjra alkalmas vállalko­zásokat, személyeket. Küldjék meg kire gondoltak!  A javaslatokat levél­ben, e-mailen vagy faxon legké­sőbb 2015. április 10-ig szívesked­jen eljuttatni a kamarához.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Keres­kedelmi és Iparkamara 60 órás, alkal­manként két napos Projektmenedzsment és MS Project kép­zést szervez március hónapban, három alkalommal. A képzés célja: A projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek hatékony, azonnal alkalmazható bemutatása, megismertetése és begyakorlása. Ez lehetővé teszi projektek átgondolt ter­vezését, szervezését és megvalósítá­sát. Jelentkezési határidő: 2015. február 23. A jelentkezéseket beérke­zési sorrendben és korlátozott szám­ban fogadjuk el.

További híreink:

Leiratkozás az info@gymskik.hu e-mail címen lehetséges.

No comments: