Search This Blog

Friday, September 04, 2015

Kamarai Programajánló

A fogyasztóvédelmi törvény módosítása valamint a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Ható­ság által folytatott ellenőrzések tapasztalatai a témái a 2015. szeptember 16. 9.00 órakor kezdődő Kereskedők Napjának. Várjuk az érdeklődőket! 

Kamaránk Ipari Tagozata a Professio Klaszterrel együttműködésben 2015. szeptember 15-én (kedd) szakmai utat szervez Csehországba, Brno-ba. A szakmai út célja a gépipar terü­letén tevékenykedő vállalkozások üzleti együttműködésének lehetsé­ges bővítése.

2015. szeptember 9-én a klub kereté­ben lehetőséget kívánunk biztosítani a bankár klub tagjainak arra, hogy véle­ményt formáljanak, kérdéseket tegye­nek fel és egy rövid bevezető előadást követően kötetlen beszélgetést folytas­sanak Fekete Dávid alpolgármesterrel.

További programjaink:

Az Ipari Tagozat kezdeményezésére Kamaránk 2015. október 2-től önkölt­séges 30 órás képzést szervez Győr­ben, amelyen az Excel táblázatkeze­lés, a Word szövegszerkesztés, a Po­werPoint prezentáció-készítés és az Outlook levelező program kihasználá­sában lehet gyakorlatot szerezni.

Kamaránk 2015. október 5-én indítja el tanfolyamát. A képzés célja az élel­miszer előállításban, kereskedelem­ben, vendéglátásban dolgozó szakem­berek képzése, továbbképzése, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez ele­gendő elméleti és gyakorlati ismeretet szerezzenek.

Meet2Match 2015 Konferencia és Üzletember Találkozó

 

 

Fodrász és Kozmetikus bemutató

Leiratkozás az info@gymskik.hu e-mail címen lehetséges.

No comments: